Előfizetői tartalom

Egymást taposva tolonganak a cégek a technológiáért, amely fenekestül forgathatja fel az életünket

Portfolio
Az elmúlt évtized felforgató technológiái közül talán a mesterséges intelligencia váltotta be leginkább a hozzá fűzött reményeket, ami abból is látszik, hogy a vezető vállalatok túlnyomó többsége már alkalmaz MI alapú alkalmazásokat valamelyik üzleti folyamatának támogatására. Cikkünkben bemutatjuk, milyen üzleti potenciállal bír jelenleg az üzleti felhasználású mesterséges intelligencia, és mire használják leggyakrabban a vállalatok a gépi értelmet.

Brutális növekedés A mesterséges intelligencia az elmúlt évek egyik leggyorsabban fejlődő technológiájának számít, és a vállalatok egyre több folyamatukban kezdték el használni. Az alábbi adatok jól mutatják az iparág dinamikus bővülését: A Gartner által megkérdezett szervezetek 37%-a alkalmazott mesterséges intelligenciát 2019-ben. 2015 és 2019 között pedig 270%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés