Előfizetői tartalom

Az EU-ban nőtt, Magyarországon stagnált az új autók forgalomba helyezése novemberben

MTI
Novemberben már a negyedik egymást követő hónapban nőtt az új autók forgalomba helyezése az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban, az év eddig eltelt részében forgalomba helyezett autók száma azonban még elmarad az előző évitől az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapján csütörtökön publikált kimutatás alapján.

Az ACEA (Association des Constructeurs Européens d'Automobiles) adatai szerint novemberben 16,3 százalékkal több új autót helyeztek forgalomba az Európai Unióban mint egy évvel korábban. A novemberi már sorban a negyedik éves növekedés volt az új autók forgalomba helyezésében az EU-ban. A növekedés ellenére azonban még mindig kevesebb autót helyeznek forgalomba az EU-ban, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés