Előfizetői tartalom

Felfüggeszti a kriptós ügyfelekkel való együttműködést a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló cége

Portfolio
A Mazars Group könyvelőcég felfüggesztette a kriptoügyfeleivel folytatott összes munkáját - közölte vállalat egy korábbi ügyfele és a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance. A Binance, a KuCoin és a Crypto.com cégekkel való kapcsolat megszakításáról szóló döntés közvetlenül azután született, hogy a globális könyvelőcég több kriptotőzsdére vonatkozó "proof of reserve" jelentést tett közzé.

A Binance szóvivője a CNBC-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy "a Mazars jelezte, hogy ideiglenesen szünetelteti a munkát az összes kriptoügyfelével globálisan, amelyek közé tartozik a Crypto.com, a KuCoin és a Binance". "Sajnos ez azt jelenti, hogy egyelőre nem tudunk együtt dolgozni a Mazars-szal" - közölte a Binance. Mind bitcoin, mind a Binance BNB tokenje is esett a hírre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés