Előfizetői tartalom

Elkezdődött a kisbenzinkutak támogatásának kifizetése

Portfolio
A vidéki üzemanyag-ellátás zavartalanságának garantálása érdekében a kormány célzott támogatást nyújtott a kisbenzinkutakat üzemeltető, hazai kis- és középvállalkozásoknak. A támogatási program 2022 márciusától kezdve három ütemben került meghirdetésre, az érintett vállalkozások március – szeptember hónapokra vonatkozóan részesülhettek forgalomarányos, vissza nem térítendő támogatásban, amelynek mértéke literenként 20 forintot tett ki - áll a gazdaságfejlesztési miniszter közleményében.

Nagy Márton ezt követően elmondta, hogy az ellátásbiztonságot garantáló program utolsó, július, augusztus és szeptember hónapokat érintő ütemében 467 vállalkozás számára 6,24 milliárd forintot biztosít a kormány. E támogatások kifizetése a napokban megkezdődött - áll a közleményben. A teljes, 7 hónapot felölelő időszakban összességében 554 vállalkozás részesülhetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés