Előfizetői tartalom

Még egy hétig érvényesek a decemberi MÁV-bérletek

Portfolio
A decemberi havi és második félhavi helyközi bérletek január 9-ig érvényesek a MÁV-Volán-csoport helyközi vonat és busz járatain – közölte a vasúttársaság vasárnap. Azokon a településeken, ahol a Volánbusz helyi közszolgáltatási szerződés alapján közlekedteti buszait, szintén meghosszabbított ideig utazhatunk a decemberi helyi bérletekkel.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium döntése alapján a 2022. december hónapra váltott havi és második félhavi dolgozó és tanuló helyközi bérletekkel 2023. január 9-én éjfélig lehet utazni a MÁV-START és a Volánbusz helyközi járatain. Továbbá csaknem mindegyik településen (Balmazújváros és Bátonyterenye kivételével), ahol a Volánbusz helyi közszolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés