Előfizetői tartalom

Jó hangulatban indul az év a tőzsdén

Portfolio
Ami az előre bejelentett, befektetői hangulatot befolyásoló piaci eseményeket illeti, a ma még pihenőnap lesz a héten, nem érkezik fontos makroadat sem idehaza, sem külföldön, esetleg az Európából érkező feldolgozóipari beszerzési menedzser-indexek lehetnek érdekesek. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel felemás hangulat látszott, jelentős emelkedés látható Európában, a magyar tőzsde pedig a kezdeti bizonytalanság után lefordult, a délutáni órákra azonban egyre jobb lett a hangulat. Az amerikai tőzsdék ma szünnap miatt zárva tartanak.

2023. január 02. 16:00 Megosztás Totális szétesés, vagy határ a csillagos ég? Mi lesz veled, bitcoin? A 2022-es év finoman szólva sem bánt kesztyűs kézzel a kriptopiaccal: a különféle likviditási problémákkal küzdő és csődöt jelentő kriptotőzsdék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés