Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
A tegnapi könnyedebb nap után ma már beindulnak az adatközlések, a német munkanélküliségi számok közlése mellett BMI-adat is jön az USA-ból. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel jó hangulat látszott, míg oldalazás után egyre jobb hangulat látható az európai börzéken is. Amerikában ugyancsak pluszban nyitottak a tőzsdék, de a kedvezőtlen szállítási adatok után komoly esésben van a Tesla részvénye, és az Apple-t is megütötték, ez pedig lefordulást hozott a piacokon. Közben a mai emelkedésével több mint fél éves csúcsra ért az arany jegyzése, és egyes elemzők szerint egyébként a november eleje óta tartó kiváló teljesítménynek közel sincs még vége, a recessziós félelmek árnyékában könnyen lehet, hogy 2023 az arany éve lesz.

2023. január 03. 22:04 Megosztás Nem sikerült a szépítés Visszajött valamelyest a három nagy amerikai index, de a zárás így is mínuszos lett: a Dow volt a legközelebb ahhoz, hogy elkerülje a visszaesést, 0,1% alatt esett, 33 167 ponton zárt,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés