Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
A tegnapi könnyedebb nap után ma már beindulnak az adatközlések, a német munkanélküliségi számok közlése mellett BMI-adat is jön az USA-ból. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel jó hangulat látszott, míg oldalazás után egyre jobb hangulat látható az európai börzéken is. Amerikában ugyancsak pluszban nyitottak a tőzsdék, de a kedvezőtlen szállítási adatok után komoly esésben van a Tesla részvénye, és az Apple-t is megütötték, ez pedig lefordulást hozott a piacokon. Közben a mai emelkedésével több mint fél éves csúcsra ért az arany jegyzése, és egyes elemzők szerint egyébként a november eleje óta tartó kiváló teljesítménynek közel sincs még vége, a recessziós félelmek árnyékában könnyen lehet, hogy 2023 az arany éve lesz.

2023. január 03. 22:04 Nem sikerült a szépítés Visszajött valamelyest a három nagy amerikai index, de a zárás így is mínuszos lett: a Dow volt a legközelebb ahhoz, hogy elkerülje a visszaesést, 0,1% alatt esett, 33 167 ponton zárt, az S&P 500 index 0,4%-ot esett, 3824 ponton fejezte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái