Előfizetői tartalom

A BMW bemutatta a jövő autóját – Mi már beszélgettünk vele

A BMW a világ legnagyobb technológiai kiállításán, a Las Vegas-i CES-en mutatta be azt, hogy hogyan képzeli el az autózás jövőjét, amiben az ember és a gép egyfajta digitális szimbiózisban él majd, az egészet pedig becsomagolták az i Vision Dee-nek nevezett inkább retro, mint futurisztikus szedánba. A mai bemutató előtt néhány kiválasztott lap újságírójának már tavaly novemberben volt lehetősége megnézni a jövőt, köztük volt a Portfolio is. Élménybeszámoló Maisachból.

A BMW egy különleges eseményre hívott minket tavaly november 23-án, akkor mutatták meg ugyanis néhány kiválasztott újságírónak azt az újdonságot, amit csak most, a világ legnagyobb technológiai kiállításán, a Las Vegas-i CES-en mutattak be. Vagyis most már közel másfél hónapja nem beszélhetek arról, amit ott láttam, a BMW ugyanis elég komoly embargós szerződést íratott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés