Előfizetői tartalom

Fontos adat érkezett, estek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Gazdasági adatok tekintetében ma a nemzetközi piacokról a német gyáripari megrendelések mellett megjöttek a vártnál jóval magasabban alakuló amerikai magánszektorbeli foglalkoztatási adatok, amik alapján elmondható, hogy a munkaerőpiac továbbra is rendkívül ellenálló a tengerentúlon - ez az adat arra enged következtetni, hogy a Fed valószínűleg továbbra is ki fog tudni tartani a meredek kamatemelési ütem mellett, ennek természetesen nem örülnek a befektetők. A tegnapi emelkedés után bizonytalan volt ma a hangulat az európai tőzsdéken, az USA-ban viszont eséssel zártak a tőzsdék.

2023. január 05. 22:00 Megosztás Mínuszos zárás Napi mélypontjaik közelében fejezték be a mai kereskedést a tengerentúli tőzsdék, a Dow 1 százalékot esett, az S& 500 1,2 százalékkal került lejjebb, míg a Nasdaq 1,6 százalékos mínuszban zárt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés