Előfizetői tartalom

Itt vannak a Duna House előzetes számai, nehéz hónapokon van túl a cég

Portfolio
A Duna House közzétette előzetes negyedik negyedéves számait. A cégcsoport az év első két negyedévében elért rekord volumenek után két nehéz negyedéven van túl. A tavalyi év egészét az orosz-ukrán háború, elszabaduló infláció és hitelkamatok ellenére a 2021. évi szinten tartott franchise és saját irodás ingatlanközvetítői jutalékbevétellel és az olasz Hgroup akvizíció következtében megduplázott hitelvolumennel zárta - derült ki a vállalat közleményéből.

Az olasz leányvállalatok teljesítménye 2022. negyedik negyedévében is stabil maradt, az év legerősebb három hónapját érték el. Magyarországon emelkedő piaci részesedés mellett erőteljesebb csökkenés volt tapasztalható, míg Lengyelországban a hitelezés 70 százalékkal esett. A Forest Hill lakópark átadásaiból 2022. negyedik negyedévében 1,6 milliárd forint szabad cash...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés