Előfizetői tartalom

Ők nem érzik a válságot: úgy veszik a luxusautókat, mint a cukrot

Portfolio
2022 borzalmas év volt a milliárdosok számára, akik közül sokan együttesen közel 2 000 milliárd dollárt veszítettek. A részvény-, kripto- és kötvénypiaci turbulenciák, valamint a szárnyaló kamatlábak, a megemelkedett infláció és a gazdasági bizonytalanság megnövekedett kockázata ellenére az ultragazdagok egyre inkább luxusjárműveket vásároltak - írja a ZeroHedge.

A Rolls-Royce Motor Cars sajtóközleményt tett közzé, amely szerint 2022-ben "minden idők legmagasabb éves eladásait" regisztrálta, és 2021-hez képest 8 százalékkal több, 6021 gépkocsit szállított le. Ez az első alkalom a vállalat 118 éves történetében, hogy eladásai egyetlen 12 hónapos időszakban meghaladták a 6000 darabot - közölte a brit luxusautógyártó. A Rolls-Royce...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés