Előfizetői tartalom

Ítéletet mondtak a munkavállalók – Ennél a 10 amerikai vállalatnál a legjobb dolgozni

Portfolio
Elkészítette rendszeres éves felmérését a Glassdoor a legjobb munkahelyekről 2023-ra, ezúttal az amerikai vállalatokat értékelték a dolgozók. A toplistán a technológiai és a pénzügyi vállalatok, valamint a tanácsadócégek dominálnak, a 10 legjobb cég közül 6 a technológia szektorból került ki annak ellenére, hogy az iparágban jelentős elbocsátások voltak a tavalyi év végén.

Azokat a vállalatokat értékelte a Glassdoor, amelyek minimum 1000 dolgozót foglalkoztatnak és legalább 75 dolgozói értékelést kaptak 2021 októbere és 2022 októbere között. Minden céget egy 5 fokozatú skálán kellett osztályozniuk a munkavállalóknak több tényező alapján, mint a fizetések, a vállalati kultúra, a menedzsment, a munka-magánélet egyensúlya - írja a CNBC....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés