Előfizetői tartalom

Itt vannak az AutoWallis értékesítési számai, új rekordokat döntött a cég

Portfolio
Minden üzletágban, illetve területen rekordot döntött az AutoWallis Csoport értékesítése 2022-ben, ezzel tovább halad azon a növekedési pályán, melynek célja, hogy az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon. A régió 14 országában jelenlevő csoport gépjármű-értékesítése és a szervizórák órák száma negyedével nőtt tavaly, míg a gépjárműkölcsönzés területén ennél is nagyobb bővülés volt tapasztalható: a bérleti események száma 44, míg a bérleti napok száma 29 százalékkal ugrott meg.

Erősen zárta a tavalyi év utolsó negyedévét is az AutoWallis Csoport, így összességében minden téren rekordot döntött 2022-ben a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalat értékesítése. Az AutoWallis Csoport által értékesített gépjárművek száma tavaly jelentősen, összességében 25 százalékkal 31 303 darabra bővült. Ha csak a negyedik negyedévet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés