Előfizetői tartalom

Jó napja volt a magyar tőzsdének, felülteljesítő volt a BUX

Portfolio
Lassan indul be a hét a tőzsdéken, az amerikai piacok ugyanis a Martin Luther King Day miatt zárva tartanak. A világ többi részén viszont lesz kereskedés, bár az amerikai zárvatartás miatt visszafogott mozgásokra lehet számítani. Ázsiában eséssel indították a hetet a tőzsdék, Európában azonban óvatos emelkedés látszott, a magyar piac pedig felülteljesítő volt. Mindeközben az USA-ban folytatódik a gyorsjelentési szezon, emellett pedig a a davosi Világgazdasági Fórumra is figyelnek a befektetők, ahol szokás szerint a világgazdaság legfontosabb szereplői szólalnak fel politikusoktól cégvezetőkig.

2023. január 16. 17:59 Megosztás Kis pluszok Európában záráskor Pluszban, de nem túl nagy emelkedéssel zárta a mai kereskedést Európa: a brit FTSE 0,2%-ot emelkedve 7860 ponton fejezte be a napot, a DAX mindössze 0,3%-ot emelkedett, 15 134 ponton áll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés