Előfizetői tartalom

Milyen évünk lesz? - Itt vannak a friss jóslatok, ezek lehetnek a fő sztorik 2023-ban

Portfolio
Minden év elején megszámlálhatatlanul sok szakértő és megmondóember szólal meg azzal kapcsolatban, hogy milyen fő trendek és témák határozhatják meg a következő hónapokat a gazdaságban. A Visual Capitalist ezeket összegezte és értékelte, ami alapján összeállította a konszenzusos véleményeket 2023-ra, a Zerohedge pedig cikkében részletezte a legizgalmasabbakat.

A Visual Capitalist több száz cikk, podcast és interjú elemzésével idén is összeállította a 2023-as évre vonatkozó prognózisait, hogy mit gondolnak a szakértők az egyes piacokról, milyen mozgások jöhetnek, melyek lehetnek a főbb trendek, a kockázatok és a lehetőségek a következő 12 hónapban. A big picture A megugró infláció volt a tavalyi év legnagyobb sztorija, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés