Előfizetői tartalom

A végére még jobban bedöntötték az amerikai tőzsdéket

Portfolio
Magyar idő szerint 14 óra 30 perckor publikálásra kerültek a termelői árindex legfrissebb, decemberi számai Amerikából, amely az inflációs nyomás további mérséklődéséről számoltak be, a kiskereskedelem és vendéglátás forgalmának visszaesése azonban a vártnál nagyobb volt decemberben. Az adatok publikálását követően lefordultak az amerikai tőzsdék, a rossz hangulatot pedig fokozták a Fed döntéshozóinak a kamatpályára vonatkozó nyilatkozatai. Az európai tőzsdék ehhez képest többnyire emelkedtek ma, a magyar tőzsde felülteljesítő volt.

2023. január 18. 22:03 Megosztás Csúnya lett a vége Napon belüli mélypontjaik közelében zártak az amerikai indexek, a Dow több mint 600 ponttal, vagyis 1,8 százalékkal került lejjebb, míg az S&P 500 1,6 százalékot esett, a Nasdaq pedig 1,3 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés