Előfizetői tartalom

Kiugró eredmények vannak születőben a Navigator Investmentsnél

Portfolio
Az ipari termelő befektetések és a generációváltás befektetési sztoriját összekapcsoló tőzsdei társaság, a Budapesti Értéktőzsde Xtend szegmensében az új bevezetések tekintetében piacvezető kijelölt tanácsadónak (NOMAD) számító Navigator Investments várhatóan kiugró eredményekkel zárja a 2022-es évet - derül ki a vállalat 2022-es évre vonatkozó árbevétel és EBITDA előrejelzéséből.

A menedzsment előrejelzése alapján a 2022-es, még nem auditált üzleti évben közel 300 millió forint az egyszeri tételektől tisztított kamatok, adózás és amortizáció előtti nyereség, mely jelentős ugrás az előző évekhez képest. A társaság akvizíciós stratégiájának megfelelően további tőkebevonást és 3-4 felvásárlási tranzakciót tervez a következő években...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés