Előfizetői tartalom

Nagy átalakulás előtt Schobert Norbiék cége: komoly befektető a láthatáron

Portfolio
Ahogy arról decemberben a Portfolio is beszámolt, komoly problémák nehezítették az utóbbi időkben a Norbi Update működését, melyek következtében sokan már a csődtől tartottak. Ezt követően Schobert Norbert úgy döntött, hogy az egészségi állapotában bekövetkezett változások hatására a Norbi Update operatív működésébe szakmai és pénzügyi partnert von be.

Schobert Norbert a Blikknek úgy fogalmazott, hogy az első csapást a koronavírus járvány jelentette, amelyet aztán még tovább súlyosbított a rezsiválság és az élelmiszerinfláció. Ennek az lett a vége, hogy egy komoly befektető állt a cégem mögé, teljes reorganizáció zajlik - mondta a fitneszguru, aki ezt követően említést tett arról is, hogyan látja a kiutat a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés