FONTOS Lőni kezdte a Hezbollah Izraelt
 
Előfizetői tartalom

Elszabadultak az indulatok, káoszba fulladt a debreceni akkumulátorgyár közmeghallgatása

Portfolio
Ahogy arról a Portfolio is beszámolt, előző héten a debreceni déli ipari övezetben felépíteni tervezett kínai CATL akkumulátorgyár beruházásának felfüggesztését javasolta a városvezetésnek a Civil Fórum Debrecen Egyesület, miután az eddigi felmérések és a városban uralkodó közhangulat egyaránt arra utalnak, hogy a lakosság széles körben ellenzi a beruházást.

Ezt követően csütörtökön írta meg a Népszava, hogy a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szerint nem veszélyezteti a Debrecenben és környékén élők biztonságát a kínai CATL cég által tervezett akkumulátorgyár. A határozat csütörtöktől vált nyilvánosan elérhetővé, bő egy héttel azután, hogy közel ezer lakos részvételével bekiabálásokba, indulatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés