Előfizetői tartalom

Utat tör magának a ChatGPT a munkahelyeken: hamarosan behozhatatlan hátrányba kerül, aki nem használja

Portfolio
Az újdonságokra nyitott szellemi dolgozók már most elkezdték használni a ChatGPT generatív mesterséges intelligenciáját a munkájukhoz. A tanácsadók pillanatok alatt tudnak emlékeztetőket és összefoglalókat készíteni, a marketingesek szövegeket gyártanak, a szoftverfejlesztők pedig hibákat kereshetnek vele a programkódban - írja a Bloomberg.

A Glassdor érdekeltségében lévő Fishbowl nevű közösségi platform 4500 szakembert kérdezett meg, akiknek a 30%-a válaszolta, hogy már használta az OpenAI ChatGPT-jét a munkájához. A válaszadók közül többen olyan cégeknél dolgoznak, mint az Amazon, a Bank of America, a JPMorgan, a Google, a Twitter és a Meta - írja a Bloomberg. A ChatGPT lesz az "írás számológépe" - mondja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés