tenyér véna szkenner
Üzlet

Jöhet a tenyérrel fizetés a boltokban

Portfolio
Tenyérvéna azonosításán alapuló biometrikus fizetési rendszert jelentett be az Ingenico és a Fulcrum Biometrics - derül ki a társaságok közleményéből.
A legújabb elektronikus fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június elsejei Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

Az új fizetési megoldás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy bankkártya és PIN-kód használata nélkül, pusztán a tenyerüket egy infravörös érzékelő felett mozgatva hitelesítsék fizetéseiket. A technológia biztonságosabb, mint az ujjlenyomat és az arcfelismerés, ugyanakkor a technológia további biztonsági szintet kínálhat az erős azonosítási megoldásokat igénylő szervezetek számára.

A szolgáltatás igénybevétele során a kereskedő először infravörös szkennelést (NIR) végez az ügyfél tenyerén az eszközzel, amely a Fujitsu érzékelőjét és szoftverét tartalmazza. Az így kapott kép titkosított, tokenizált, és az ügyfél fizetési kártyájához kapcsolódik biztonságos felhőkörnyezetben.

Az együttműködő partnerek azt remélik, hogy a technológia a világ minden táján jelentős változást hozhat a fizetések hitelesítésének területén és képes lesz tovább gyorsítani a készpénz nélküli digitális tranzakciók terjedését.

A legújabb elektronikus fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június elsejei Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt!

Címlapkép: Getty Images

Kína nyúl
orosz útlevél stock
koronavirus-jarvany-covid-19-vilagjarvany-koronavirus-fertozes-koronavirus-hullam-koronavirus-varians-omikron-varians
Díjmentes online előadás
Mire érdemes figyelni, és milyen eszközöket érdemes használni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2023. március 21.
Agrárium 2023
2023. március 8.
Biztosítás 2023
2023. március 30.
Építőipar 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nagy márton