Előfizetői tartalom

Újabb elbocsátásokról döntött az Amazon

Portfolio
Az Amazon több mint 3000 alkalmazottját tervezi elbocsátani New Yorkban, Kaliforniában és a vállalat székhelyén, Washingtonban. A vállalat még novemberben jelentette be, hogy tömeges leépítésekbe kezd, a mostani bejelentéssel azonban eredetileg az eredetileg tervezett 10 000 fő helyett nagyjából 18 000 ember válhat munkanélkülivé - írja a Marketwatch.

A bejelentésekből kiderül, hogy 2320 alkalmazott veszítette el állását Seattle-ben és a Washingtoni Bellevue-ban, március 19-i hatállyal. Ugyanezen dátummal további 504 alkalmazottat bocsátanak el Kalifornia négy városának különböző helyszínein is, többségüket a Szilícium-völgyben található Sunnyvale városából. New York különböző helyszíneiről pedig további 299...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés