Előfizetői tartalom

Jöhet a meredek irányváltás az amerkai tőzsdéken?

Portfolio
Az európai piacok zömmel emelkedtek a mai kereskedésben, ezekhez a mozgásokhoz hasonlóan az USA-ban is egyre jobb a hangulat azt követően, hogy az egyik oldalon a friss inflációs adatok az áremelkedési ütem további csökkenését mutatták, a másik oldalon viszont az Intel gyorsjelentése negatívan hatott a hangulatra. A befektetők azt figyelhetik, hogy a nap végére sikerül-e megtartani az emelkedést az S&P 500 indexnél és a börze ki tud-e így törni felfelé, vagy marad a beszűkülésben, és végül lefelé tör ki.

2023. január 27. 21:47 Megosztás Sikeres kitörés A nap végére sikerült a 4070 pont fölötti zárás az S&P 500 index számára, így elmondható, hogy a hónapok óta tartó lefelé ívelő trendből kilépve zárta a hetet a börze. Ez akár jelzésértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés