Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Eséssel indult tegnap a hét a tőzsdéken, miután a befektetők inkább profitot realizáltak az elmúlt hetek emelkedése után. Óvatosságra int emellett az is, hogy héten számos piacmozgató esemény lesz, többek között jegybanki kamatdöntések, illetve az olyan nagy technológiai cégek negyedeves jelentései, mint az Apple vagy az Amazon. Összességében tehát inkább óvatosabbak most a befektetők, lecsökkent a kockázatvállalási hajlandóság, és az Ázsiában látott mozgásokhoz hasonlóan Európában is többnyire estek a tőzsdék. Ezzel szemben az Egyesült Államokban javult valamelyest a hangulat tegnaphoz képest, és mérsékelt emelkedést mutatnak a vezető indexek.

2023. január 31. 22:00 Szép pluszban zárt Amerika A vezető amerikai tőzsdeindexek pluszban zárták a keddi kereskedési napot: a dow Jones 1,1, az S&P 500 1,4, a Nasdaq 1,7 százalékos pluszban fejezte be a napot. baha us 500 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái