Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a friss heti magyar adatok

MTI
|
Portfolio
Múlt héten 620 új koronavírus-fertőzöttet igazoltak Magyarországon és elhunyt 19 beteg – közölte az összesített adatokat a Koronavírus Sajtóközpont. Az egy héttel korábbi helyzethez képest az újonnan regisztrált fertőzöttek száma kismértékben csökkent, a kórházi ápoltak, a lélegeztetőn lévők és az elhunytak száma viszont jelentősen visszaesett.

Az előző héten 620 új koronavírus-fertőzöttet igazoltak Magyarországon, ezzel a járvány kezdete óta összesen 2 192 447-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma.

Naponta átlagosan 89 új beteget regisztráltak múlt héten, ami mérsékelt csökkenés a megelőző heti 90-hez képest.

magyarnapiadat1

Jelenleg 383 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen, ami érdemi csökkenés a múlt heti adathoz képest, amikor 472 beteg szorult kórházi ápolásra és 11 fő volt lélegeztetőgépen.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés