Előfizetői tartalom

Már nem Gautam Adani Ázsia leggazdagabb embere

Portfolio
Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy a Hindenburg Research előző héten közzétett jelentésében súlyos vádakat fogalmazott meg Gautam Adani cégbirodalmával kapcsolatban. Adaniék ugyan továbbra is ártatlannak vallják magukat, tőzsdén jegyzett részvényeiknek vesszőfutása azonban szerda reggel is tovább folytatódott, Adani vesztesége pedig már megközelíti a 84 milliárd dollárt, amivel nem csak a világ leggazdagabb embereinek listáján csúszott jelentősen hátra, de már az Ázsia leggazdagabb embere címet is elvesztette.

Az Adani Csoport részvényeinek vesszőfutása annak ellenére tovább folytatódott, hogy a csoportnak sikerült végig vinnie a 2,45 milliárd dolláros másodlagos részvényeladását. Tegnap volt egy kis emelkedés, miután a részvényeladás sikeres volt, azt követően, hogy korábban valószínűtlennek tűnt - mondta Ambareesh Baliga, független piaci elemző a Reutersnek, majd hozzátette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés