Előfizetői tartalom

Váratlan üzenetet küldött a Fed, száguldanak a tőzsdék

Portfolio
Ma reggel az ázsiai tőzsdék is jellemzően emelkedtek, az európai piacnyitás is az optimizmus jegyében telt, a vezető magyar részvények árfolyama is emelkedett a piacnyitást követően, az európai piacokon vegyes volt a kép. A Fed kamatdöntését eleve óvatosan várták a tőzsdék, de a 25 bázispontos emelésre kifejezetten esni kezdtek, majd gyorsan visszapattantak. Jerome Powell sajtótájékoztatója után pedig rákapcsoltak a piacok, a Nasdaq egyenesen ralizott.

2023. február 01. 22:06 Megosztás Szép lett a vége is Veszített lendületéből a piac zására, de azért így is nagyon szép lett a vége: a Dow a tegnapi szinten zárt, a Fed döntése előtt még 1%-os mínuszban volt. Az S&P 500 index 1,05%-on fejezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés