FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Dunaferr: mindent eldöntő tárgyalások jönnek jövő héten

Portfolio
Továbbra is bizonytalan a dunaújvárosi Dunaferr hosszú távú jövője, a nehéz helyzetbe jutott vállalat iránt két cég, a brit-indiai acélipari vállalat, a Liberty Steel és az ukrán Metinvest is érdeklődik. Előbbi vezetői a jövő héten Magyarországra utaznak, hogy kormánytisztviselőkkel tárgyaljanak, tudta meg az Argus.

A Liberty Steel vezetői Magyarországra utaznak, hogy a jövő héten kormánytisztviselőkkel találkozzanak a "do-or-die" tárgyalásokon - mondta egy, a helyzethez közel álló forrás. Az Argus azt is megtudta, hogy a Dunaferr tavaly nyáron leállított első nagyolvasztója helyrehozhatatlanul megsérült, és nem fog újraindulni, közölték ma az Argusnak az üzemhez közel álló források....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés