Előfizetői tartalom

Nem tértek magukhoz a befektetők, mínuszban indult a hét Amerikában

Portfolio
Rossz hangulatban zajlott a kereskedés a kontinens és Amerika tőzsdéin is, a befektetők a többnyire kedvezőtlenül alakuló gyorsjelentési szezon mellett a múlt pénteken befutott tengerentúli munkaerőpiaci adatoknak sem örülhetnek: a vártnál stabilabb gazdasági kilátásokat sejtető magas foglalkoztatottság miatt elképzelhető, hogy az amerikai jegybank nem fog rákényszerülni idő előtt a kamatvágásra, így a pénteki adat afelé mutat, hogy folytatódhatnak a szigorú emelések. Ezt árazzák a piacok, ennek is köszönhető a rossz hangulat a tőzsdéken.

2023. február 06. 22:05 Megosztás Mínuszban zárt Amerika Zárásra sem javult a helyzet a tengerentúli tőzsdéken, mindhárom vezető részvényindex eséssel fejezte a napot. A legnagyobb, 1%-os mínuszt a Nasdaq könyvelte el, ezt az S&P követte 0,61%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés