Előfizetői tartalom

Nagyot ment az OTP és a Mol

Portfolio
A mai nap folyamán vegyes mozgásokat láttunk a nemzetközi piacokon, hiszen ma este fog beszédet mondani Jerome Powell amerikai jegybankelnök, amelyet kiemelt figyelemmel kísér a piac. A felemás nemzetközi hangulat ellenére jelentősen felülteljesítő volt a magyar tőzsde, elsősorban az OTP és a Mol erős teljesítményének köszönhetően, miután mindkét papír az átlagot meghaladó forgalommal emelkedett a mai kereskedésben.

Ma a BUX-index 0,9 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, viszont a 20 és az 50 napos mozgóátlaga alá került az index, ami rövid- és középtávon eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés