Előfizetői tartalom

Újra vonzó lehet a kínai piac, visszatérőben a befektetők

Portfolio
A befektetők szerint a technológiai szektor már túllehet a legrosszabb napokon, köszönhetően a kínai gazdaság újraindításának, és az országban bevezetett fogyasztásösztönző intézkedéseknek, emellett pedig megoldódni látszik az immáron évek óta tartó könnyvizsgálói vita is Kína és Amerika között, azt követően, hogy sokáig fennált a veszélye annak, hogy a nem megfelelő pénzügyi átláthatóság következtében bizonyos kínai cégeket kivezethetnek az amerikai tőzsdékről írja a CNBC.

Azt hiszem, a kormány egyértelmű jelzést adott arról, hogy mit remélnek az idei évtől a gazdasági, foglalkoztatottsági és a belső fogyasztás növekedésének tekintetében  - mondta Chibo Tang, a Gobi Partners ügyvezető partnere, aki főként a technológiai és médiavállalatokba fektet be Kínában. Tang ezt követően azt is elmondta, hogy szerinte a döntéshozók mindent megtesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés