Előfizetői tartalom

Megmenekülhet a kisbefektetők egyik kedvenc cége

Portfolio
Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy közel 50 százalékkal csökkentek a kisbefektetők egykori kedvencének, az amerikai kiskereskedelmi óriás Bed Bath & Beyond részvényei, miután úgy tűnt, hogy a vállalat 1 milliárd dolláros részvénykibocsátása nem keltette fel túlságosan a potenciális befektetők érdeklődését. A vállalat tegnap este azonban közölte, hogy mintegy 225 millió dollárt sikerült gyűjtenie részvénykibocsátásból, és további 800 millió dollárhoz juthat a következő hónapokban.

A közlemény szerint a tranzakcióból származó bevételt a vállalat rulírozó hitelkeretének visszafizetésére fordítják, amelyet a múlt hónapban történt nemteljesítés miatt befagyasztottak. A Reuters információ szerint a Hudson Bay Capital Management lehet a vezető befektető a részvényeladásban 225 millió dolláros ajánlatával. Sue Gove, a Bed Bath vezérigazgatója a beszállítóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés