Előfizetői tartalom

Hitelesség és transzparencia: ítéletet mondtak a hazai tőzsdei cégekről

Idén 22. alkalommal készítette el transzparencia-felmérését a Portfolio, melynek során alapkezelők és elemzők pontozzák a hazai tőzsdei vállalatokat olyan szempontok alapján, mint a gyorsjelentések minősége, a tájékoztatás hitelessége, vagy az alkalomszerűen adott információk minősége. Az utóbbi években a mid-cap vállalatok előretörése volt megfigyelhető, és ahogy tavaly, így idén sem blue chip végzett az élen, de a hagyományosan magas pontszámokat kapó OTP idén is előkelő helyezést ért el.

Megőrizte tavaly megszerzett elsőségét az Alteo a portfolio éves rendszerességgel elkészített transzparencia-felmérésén. a hazai alapkezelők és elemzők ítélete szerint a zöldenergia-vállalat a legtranszparensebben működő társaság a BUX indexben szereplő cégek közül az egyes kategóriákra adott pontszámok átlaga alapján. Különösen az alkalomszerűen adott, ad-hoc információk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés