Előfizetői tartalom

Erősen indították a hetet az amerikai tőzsdék

Portfolio
Gazdasági adatok tekintetében holnap érkezik majd  a negyedik negyedéves előzetes GDP-statisztika, erre készülhetnek ma is a befektetők - a hazai szakértők szerint a magyar gazdaság nem kerülte el a technikai recessziót, a negyedik negyedévben újra zsugorodhatott a teljesítmény. Az ázsiai tőzsdéken ma esés látszott, míg sokáig iránykeresést lehetett látni az európai börzéken, a nap végére azonban kifejezetten pozitív lett a kép. Amerikában ezzel párhuzamosan kifejezetten jó volt a hangulat a hét első kereskedési napján.

2023. február 13. 22:03 Megosztás Erős zárás A zárásra is kitartott a lendület az amerikai tőzsdéken, a Dow így 1,1 százalékos, az S&P 500 1,2 százalékos, a Nasdaq pedig 1,5 százalékos emelkedéssel zárta napot. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés