Előfizetői tartalom

Visszavágta a Masterplast célárát az MKB

Portfolio
A Masterplast korábban csökkentette 2022-re vonatkozó várakozásait, miután a negyedik negyedév a magas nyersanyagárak, a csökkenő értékesítési volumen és a devizaárfolyamok alakulása miatt kedvezőtlenül alakult – emlékeztet friss elemzésben az MKB. Az elemzőház ennek fényében felülvizsgálta modelljét, és a Masterplastra vonatkozó célárát visszavágta, azonban ajánlása továbbra is vétel.

A negyedik negyedév és a 2022. üzleti év előzetes összesített adatai és tendenciái alapján a Masterplast menedzsmentje módosította a tavaly szeptember 20-i befektetői tájékoztató prezentációban megfogalmazott 2022. évi várakozásait. A társaság 2022-es évre korábbi a 225 millió eurós előrejelzéssel szemben 202 millió eurós árbevételt, a 26,7 millió eurós előrejelzéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés