Előfizetői tartalom

Jelentős bérfejlesztésről döntött a Rába

Portfolio
Megegyezés született a Rába csoporthoz tartozó valamennyi vállalatnál és ezzel a szakszervezetekkel történt bértárgyalás lezárult. A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben nagyobb szerepet kap a teljesítményarányos bérezés és a vállalat jelentős hangsúlyt fektet további ösztönzőrendszerek kidolgozására, a meglévők átalakítására.

Tavaly december közepén ült először asztalhoz a Rába vezetősége és a munkavállalók érdekeit képviselő szakszervezetek küldöttsége. A cél egy olyan bérmegállapodás aláírása volt, amely biztosítja a vállalatcsoport számára az eredményes működést, illetve a munkavállalók számára a stabil hátteret. A többfordulós tárgyalások során nehezen közeledtek a felek álláspontjai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés