Előfizetői tartalom

Megjött a hét legfontosabb adata, nagy volt a csapkodás a tőzsdéken

Portfolio
Ez a hét emelkedéssel indult a tőzsdéken, majd ma reggel az ázsiai piacokon is nagyrészt kitartott a jó hangulat, és Európában is emelkedés látszott a nap legnagyobb részében, viszont az amerikai inflációs adat utáni csapkodást követően elkezdték visszaadni a korábbi emelkedést az európai indexek, az amerikai tőzsdék pedig lefordultak. Nem volt ma hiány makroadatokból, az itthoni GDP-adat mellett megérkezett az Eurostat GDP-statisztikája, ezeken felül pedig az Egyesült Államokban is kijöttek a januári CPI adatok, amelyek a vártnál rosszabbul alakultak.

2023. február 14. 22:05 Megosztás Vegyes zárás Vegyesen zártak az indexek az Egyesült Államokban. A Dow 0,5%-ot esett, míg a Nasdaq 0,6%-ot emelkedett. Az S&P 500 mindeközben alig mozdult, mérsékelt esést mutatott. baha us 30 árfolyamának alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés