Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett a JYSK: négy új áruházat nyitnak Magyarországon

Portfolio
Béremelést jelentettek be a JYSK dán kiskereskedelmi láncnál: egy év alatt, 2022 januárja óta több mint 25 százalékkal emelte a vállalat a retailben dolgozó munkatársak fizetését, emellett pedig a béren kívüli juttatások is nőttek. A JYSK-nek Magyarországon a retail üzletágban több mint 800 aktív munkavállalója van és az üzletnyitások is folyamatosak: az idei pénzügyi évben négy új áruház nyílik meg.

Az elmúlt egy év során több lépcsőben emelte meg a dolgozók fizetését a JYSK, így 2022 januárja óta 25 százalékkal több bért vihetnek haza a munkatársak: 2022. januárjában és szeptemberében 10-10 százalékkal, idén januárban pedig további 5 százalékkal nőttek a bérek. Az alapbér mellé évente akár további bruttó 600 ezer forint juttatás érhető el az áruházi munkatársak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés