Előfizetői tartalom

Három-négy éves iPhone-okat vesznek használtan a magyarok

Portfolio
Rekordmagas mértékben esett vissza világszerte az új okostelefonok eladása a múlt év végén, ezzel párhuzamosan viszont jön fel a használtpiac. A magyar vásárlók közül a legtöbben három-négy éves iPhone-modelleket keresnek, és általában új akkumulátort is rendelnek ezekhez – írják közleményében a felújított készülékek online piacterét működtető Rejoy.hu.

Az IDC amerikai elemzőcég nemrég kiadott Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker elemzése szerint világszerte 18,3 százalékkal csökkent az új okostelefonok eladott darabszáma 2022 utolsó negyedévében. Az előzetes gyártói adatokon alapuló elemzés alapján ez a valaha mért legnagyobb mértékű negyedéves szintű csökkenés - ráadásul még sosem volt példa arra, hogy a karácsonyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés