Előfizetői tartalom

Jó hír érkezett a budapesti autósoknak

MTI
Brüsszel a világ 14. és Európa 7. legrosszabb közlekedési renddel rendelkező városa, ahol egyre többet kényszerülnek dugóban állni az autósok a belga főváros tavaly bevezetett új, forgalomcsökkentést hivatott közlekedési szabályozása miatt - közölte a The Brussels Times című angol nyelvű belga hírportál a TomTom nevű autós navigációs rendszereket gyártó holland cég éves felméréseinek adataira hivatkozva. A felmérésből kiderült az is, hogy Budapesten mindeközben javult a helyzet.

A pénteken közzétett felmérésében a holland cég termékeit használó autósoktól automatikusan érkező forgalmi információkat összesítette 56 ország 389 nagyvárosában, a cég a 2022-ben mért átlagos menetidők alapján állította össze rangsorát. A beszámoló szerint a 800 ezer lakos feletti nagyvárosok forgalmát vizsgáló felmérés szerint tavaly átlagosan 25 perc 30 másodperc...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés