Előfizetői tartalom

Újabb botrány a Elon Musk körül

MTI
A Twitter nemrégiben tett bejelentése, miszerint csak a fizetős előfizetők számára teszi lehetővé a szöveges üzenetek használatát kétfaktoros hitelesítési (2FA) módszerként, aggodalmat keltett a felhasználók körében. A lépés része a Twitter azon törekvésének, hogy növelje platformja biztonságát azáltal. Március 20-tól kezdve csak a Twitter Blue előfizetők használhatnak szöveges üzeneteket 2FA-módszerként, derült ki a CNBC cikkéből.

A döntés vitákhoz vezetett arról, hogy a Twitter helyesen jár-e el a platformja biztonságának garantálása érdekében. Míg a kétfaktoros hitelesítés számos online szolgáltatásnál alapértelmezett biztonsági gyakorlattá vált, az sms-módszer fizetős előfizetőkre való korlátozása veszélybe sodorhatja azokat a felhasználókat, akik nem engedhetik meg maguknak az előfizetést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés