FONTOS Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?
 
Előfizetői tartalom

Jó hírek a Graphisoft Parktól: megemelte idei várakozásait a menedzsment

Portfolio
A harmadik negyedévhez képest kismértékben csökkent a kihasználtság a Graphisoft Parknál az év utolsó hónapjaiban, amit az okozott, hogy egyes bérlők optimalizáltak a megugró energiaárak közepette, ugyanakkor továbbra is magas szinten áll a mutató – derül ki a cég ma közzétett gyorsjelentéséből. A negyedik negyedévben a bevételek és minden eredményszinten növekedésről számolt be a cég év/év alapon, a pro forma adózott eredmény kétszámjegyű ütemben emelkedett, a 2022-es éves eredmények pedig felülteljesítették a menedzsment korábbi várakozásait. A vezetőség további jó hírrel szolgált, megemelte 2023-as prognózisait.

A kihasználtság A befektetők által leginkább figyelt kihasználtsági mutató a harmadik negyedévi 98 százalékról 97 százalékra csökkent, az előző év azonos időszakához képest azonban még mindig 1 százalékpontos javulást mutat. 2020 során részben a koronavírus járvány okozta gazdasági visszaesés, részben egyedi bérlői igények alapján a korábban tartósan magas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés