Előfizetői tartalom

Több mint félmilliárd forintért szerzett részvényeket a Gloster cégvezérének alapítánya

Portfolio
A Gloster a BÉT oldalán arról tájékoztatta a befektetőket, hogy 2023. február 20-án apportos tőkeemelés keretében részvényeket szerzett a vállalat cégvezérének Szekeres Viktornak alapítványa, valamint Sum Viktor, a Gloster igazgatóságának tagja. Emellett pedig a Széchényi Alapok is küszöbérték átlépésről tájékoztatta a vállalatot.

A közlemény szerint: A Szekeres Viktor Vagyonkezelő Alapítvány apportos tőkeemelés keretében mintegy 495 693 darab Gloster részvényt szerzett, 1 067 forint/darab átlagáron. A tranzakció összértéke mintegy 528,9 millió forint. Illetve Sum Viktor, a vállalat Igazgatóságának tagja szintén bejelentette, hogy apportos tőkeemelés keretében 37 648 darab Gloster részvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés