FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Csúnyán beverték a piacot - Most kell zsákolni a részvényeket?

Portfolio
Az amerikai hosszú hétvége után az S&P 500 az év legnagyobb esését könyvelte el kedden. Az esést követően az index fontos szintre került, de a Fundstrat szerint innen rövid távon felpattanhat az index és folytatódhat év eleje tartó emelkedés - írja a MarketWatch. Persze benne van a pakliban egy nagyobb kör lefelé is, ha 3 900 pont alá kerülne az S&P 500.

Mark Newton, a Fundstrat technikai stratégiáért felelős vezetője azzal érvelt, hogy a részvénypiac felpattanhat rövidtávon, mivel technikai tényezők, és a kötvényhozam-rali végére utaló jelek is segíthetik piacot. Az S&P 500 rövid távú csökkenést követően mostanra fontos támaszon zárt, ami valószínűleg egy lehetséges mélypontot biztosíthat ennek a visszahúzásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés