Előfizetői tartalom

Egyre jobb a hangulat, emelkedtek a tőzsdék

Portfolio
A hét elején elromlott a hangulat a tőzsdéken, miután ismét előtérbe kerültek a jegybanki kamatemelésekkel kapcsolatos befektetői aggodalmak, és ma reggel Ázsiában további esés látszott, azonban Európában úgy tűnik, hogy a hét második felére enyhült a nyomás, hiszen ma már szép pluszba kerültek a tőzsdék. Kivette a részét az emelkedésből a magyar tőzsde is, részben a Magyar Telekom szárnyalásának köszönhetően, miután erős számokat közölt a cég a tegnapi zárás után. Végül, ami az amerikai tőzsdéket illeti, a tengerentúli piacokon is fordulat látszik az elmúlt napok esése után, részben az Nvidia erős jelentése javította a hangulatot. Amerikában előbb lefelé araszoltak, a kereskedés utolsó óráiban viszont felfelé vették az irányt a tőzsdék.

2023. február 23. 22:11 Megosztás Minden jó, ha a vége jó Tovább emelkedtek a kereskedés utolsó órájában a vezető amerikai részvényindexek, így a napon belüli csúcs közelében zártak. A Dow 0,33%-os, az S&P 500 0,53%-os, a Nasdaq 0,72%-os emelkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés