Előfizetői tartalom

Három fontos eredménye van a zánkai és dúzsi akkumulátoros energiatárolóknak

Portfolio
Három főbb eredménye van az E.ON nemzetközi IElectrix projektjének, amelynek keretében megvizsgálta, hogy az akkumulátoros tárolórendszerek milyen mértékben jelentenek megoldást az energiaipari átalakulással kapcsolatos kihívásokra Németországban és Magyarországon – mutat rá a német hátterű cég a csütörtöki közleményében.

Ebben emlékeztetnek rá, hogy a Horizon 2020 uniós K+F programban 2019. május 1. és 2023. február 28. között fut a projekt, amelyben nyolc uniós ország 15 projektpartnere vett részt. A projekt zárásához közeledve három főbb pontban tudták összefoglalni azt, hogy az akkumulátoros tárolórendszerek milyen mértékben jelentenek megoldást az energiaipari átalakulással kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés