Előfizetői tartalom

Itt a mesterséges intelligencia nagy nyertese, ugrik az árfolyam

Portfolio
Több mint 8 százalékot emelkedett az Nvidia árfolyama a tegnapi amerikai piaczárás utáni kereskedésben, miután a vállalat negyedik negyedéves bevétele és profitja kis mértékben meghaladta az elemzői várakozásokat annak ellenére, hogy mindkét soron csökkenésről számolt be a bázisidőszakhoz képest - írja a CNBC.

Íme, hogyan teljesített a chipgyártó a fontosabb sorokon a Refinitiv adatbázisa szerinti elemzői konszenzushoz képest a negyedik negyedévben: Az árbevétel 6,05 milliárd dolláron alakult, szemben a 6,00 milliárd dolláros várakozással. A tisztított EPS 0,88 dollár volt, szemben a 0,81 dolláros várakozással. Szintén pozitívum, hogy a chipgyártó 6,5 milliárd dolláros árbevétel-előrejelzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés