Előfizetői tartalom

Figyelmeztetés érkezett: a fogyasztók fogják megfizetni az amerikai internetes óriásvállalatokat sújtó különadókat

MTI
Hollandia arra figyelmeztetett hétfőn, hogy komoly következményei lehetnek annak, ha az amerikai internetes óriásvállalatokat különadóval sújtják az eurómilliókba kerülő hálózatfejlesztések finanszírozásának megoldására, mivel az sértheti az úgynevezett netsemlegesség szabályait és komoly áremelkedést jelenthet az európai felhasználóknak.

Az európai uniós országok illetékesei közül elsőként Micky Adriaansens holland gazdasági miniszter reagált a tervezett lépésre, amely azon a tanácskozáson hangzott el, amelyet csütörtökön nyitott meg Thierry Breton, a belső piacért felelős uniós biztos arról, hogy ki fizeti majd a költséges 5G hálózatfejlesztések számláját. A szolgáltatók, köztük a Deutsche Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés