Előfizetői tartalom

Felülvizsgálta az Opus hitelminősítését a Scope Ratings

Portfolio
Azt követően, hogy az Opus eredményei 2022 első kilenc hónapjában ellenállóképességet mutattak, a Scope Ratings elvégezte a vállalat felügyeleti felülvizsgálatát. A felülvizsgálatra azért volt szükség, hogy a Scope megállapítsa, hogy a lényeges változások és/vagy a makrogazdasági vagy pénzügyi piaci feltételek változásai hatással lehetnek-e a hitelminősítésekre.

A Scope arra számít, hogy az Opus 2023-ban az integrációra és a konszolidációra összpontosít majd, szemben az elmúlt 18 hónap inkább M&A-központú környezetével. Bár 2023-ban a nyersanyagárak, a magas kamatlábak és a geopolitikai bizonytalanságok továbbra is magasak maradnak, a holding besorolását segíti a hiteltámogató üzletági mix, a fix kamatoknak való nagymértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés