Előfizetői tartalom

Itt vannak a 4iG friss számai, még a Vodafone nélkül (2.)

Portfolio
Közzétette negyedik negyedéves és éves eredményeit a 4iG, amelynek számai tükrözik a cégnél zajló jelentős távközlési expanziót, a bevétel és az EBITDA ugrásszerűen megnőtt. Az adózott eredmény szintjén mind a negyedév, mind a teljes év veszteséges lett, ami elsősorban a jelentős értékcsökkenési leírás számlájára írható, ezek a hatások azonban a jövőben szignifikánsan csökkenhetnek a közlemény szerint. A cégnél idén a szinergialehetőségek kiaknázásán, a keresztértékesítési csatornák kiépítésén és az infrastruktúra konszolidálásán lesz a hangsúly a közeljövőben, és azt is közzétette a 4iG, hogy a Vodafone számaival együtt mekkora bevételre és eredményre számít idén.

Az elmúlt évben végrehajtott akvizícióknak és a csoport organikus növekedésének köszönhetően a 4iG egy év alatt technológiai-infokommunikációs vállalatcsoporttá fejlődött. Miközben a cégcsoport megőrizte piacvezető informatikai rendszerintegrátor pozícióját Magyarországon, új területekre tört be, és jelentős akvizíciókat valósított meg a hazai- valamint a nyugat-balkáni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés